Iets over mezelf

Mijn naam is Silvia Verbruggen-Honig. Tijdens een periode van een burn out heb ik gevoeld en ervaren wat voor mij belangrijk is in mijn leven. Mijn lijf gaf me allerlei signalen, maar ik negeerde die signalen. Niet wetende dat negeren niet lukt; je lijf gaat immers steeds harder roepen. Ik ben met hulp van een coach en door middel van massages gaan voelen wat voor mij belangrijk is… echt contact maken met de ander, vanuit mijn hart en mijn gevoel. Er kwam meer zachtheid en daarmee ook meer echte kracht. Mijn hart volgen, contact maken met mijn lijf… dat lijf weet immers precies wat je nodig hebt. En datgene wat ik belangrijk vind in mijn leven met mijn naasten, vind ik ook belangrijk in mijn werk. Dat is wat voor mij de essentie is van het leven, verbinden met de ander, van hart tot hart.

De verbondenheid van lichaam en geest staat voor mij centraal, de mens zien als geheel en vanuit mijn hart, gevoel en intuïtie contact maken met de ander. Door mijn eigen ervaring met massages ben ik gaan voelen hoe mooi het is om geraakt te kunnen worden door aanraking. Om zo echt in contact te komen met jezelf en bewustwording en inzicht te krijgen in patronen in jou en jouw leven. Om te gaan voelen wat voor jou belangrijk is in jouw leven. Het gaat weer stromen in jou en je komt weer in contact met jouw kracht.

Een aantal jaar geleden voelde ik dat de combinatie van aanraken en masseren en coachen heel krachtig is. Heel natuurlijk en vanzelf ontstond dit steeds meer in mijn praktijk voor of na de massage. Ik wilde me hier meer in verdiepen, hier meer over leren en ben gaan zoeken welke opleiding bij mij aansloot. Omdat ik zelf geloof in de kracht van het voelen en de intuïtie heb ik gekozen voor de opleiding tot intuïtief coach bij IMC mensontwikkeling. Deze opleiding heb ik ruim 2 jaar geleden afgesloten, een mooie opleiding die helemaal aansluit bij mijn visie op de kracht van de intuïtie.