Cursusaanbod

Wil je zelf ook graag leren masseren in huiselijk kring of misschien wel beroepsmatig. Of kun je al masseren maar wil je je vaardigheden uitbreiden? Vanuit mijn opleidingsinstituut Sabaaydi Massage Opleidingen verzorg ik verschillende massage-opleidingen/cursussen en workshops. Voor meer informatie kijk op de website van Sabaaydi Massage Opleidingen: www.sabaaydi.nl.

Waarom een opleiding bij Sabaaydi Massage Opleidingen?  

Leren masseren vanuit verbinding, gevoel en intuïtie, dat is waar wij voor staan.

Masseren is geen kunstje, niet enkel het aanleren van technische grepen, maar vooral leren afstemmen op je massee en je handen laten spreken via je hart. Vanuit een diepe verbinding met jezelf leer je de verbinding met jouw massee maken. 

Aanraken is voor ons meer dan het aanraken van het fysieke lichaam. Door een liefdevolle en verbonden aanraking kun je als massee contact maken met je lichaam en wat je lichaam je wil vertellen. Dat geeft (lichaams) bewustwording en brengt je in contact met jezelf en jouw kracht. Tijdens al onze cursussen en workshops staat deze manier van aanraken en verbinden voorop.

Docenten die vanuit passie en overtuiging masseren en lesgeven. Persoonlijke aandacht, een prettige en veilige sfeer aangevuld met een onmisbare portie humor maken onze trainingen tot heerlijke dagen waar leren gecombineerd wordt met genieten en persoonlijk groeien.

Voor het cursusaanbod verwijs ik je graag naar de website van Sabaaydi Massage Opleidingen, wees welkom!

Ga naar de site

15119885936d41f813cf99426b1863432e721d5525.png