Sabaaydi-massage

De sabaaydi-massage is een nieuwe vorm van oosterse massage met warme Thaise kruidenstempels én warme olie. De kruidenstempels zijn gevuld met geneeskrachtige kruiden. De kruiden in de stempels hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect. Deze massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand-verstevigend. Deze massage is ook heel ontspannend en werkt preventief voor een gezond lichaam. Door middel van de sabaaydi-massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.

De Thaise kruidenbundels
De Thaise kruidenbundels zijn geneeskrachtige kruidenbundels en worden origineel geïmporteerd uit Thailand.
De samenstelling van de kruiden is volgens het recept van Wat Pho (de beroemdste massageschool van de wereld in Thailand). Echter, de samenstelling is, in overleg met de producent van de stempels, iets gewijzigd: de bleekmaker van de huid, die ze in Thailand altijd gebruiken, is verwijderd.

De stempels hebben een goedkeuring van het ministerie van gezondheid in Thailand.

De kruidenmix bevat o.a Borneol & Camphor, Tamarinde, Citroengras, Pogostemon, Kaffir limoen, Tumeric, Gember/Zingeber, Accacia & Concinna wild, Pandanblad, Pogostemon, Cablin (Patchoulli).

Sabaaydi basis

Bij de 'Sabaaydi basis' worden allereerst de rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenstempels gemasseerd. Daarop volgt een ontspannende massage met warme olie van de rug. Vervolgens vloeien de laatste restjes spanning weg bij de hoofdmassage gevolgd door een afsluitende oliemassage van de voeten.

Sabaaydi totaal

De 'Sabaaydi totaal'-massage wordt afgestemd op je persoonlijke behoefte en klachten van dat moment. Het hele lichaam kan gestempeld worden met de warme Thaise kruidenstempels, we bespreken voorafgaande aan de massage waaraan je behoefte hebt en waar eventueel klachten bestaan. Het stempelen met de kruidenstempels wordt afgewisseld met de intuïtieve massage met warme olie en handen. Een weldaad voor lichaam en geest en volledig aansluitend bij je behoefte.