Intuïtieve ontspanningsmassage

Deze massage wordt gegeven op de blote huid, er wordt gebruik gemaakt van warme huidvriendelijke olie verrijkt met een etherische olie naar keuze. In een aangenaam warme, sfeervolle omgeving kom je tot volledige ontspanning. Helpt enorm goed bij spanning- en vermoeidheidsklachten of gewoon om lekker bij te tanken.

De massage wordt gegeven vanuit intuïtie, met respect en liefdevolle aandacht. Als masseur laat ik me leiden door mijn gevoel en intuïtie, waardoor een massage steeds weer anders is.

Door de massage wordt contact gemaakt zonder woorden. Het denken wordt uitgeschakeld waardoor je in contact komt met je eigen gevoel en intuïtie. Je zal zelf gaan bemerken dat het denken een grote factor speelt in het dagelijkse leven. Door middels de massage geraakte te worden, en zo steeds weer in contact te komen met je gevoel en intuïtie, zul je steeds meer gaan voelen wat voor jou belangrijk is in jouw eigen leven.

Het karakter van deze massage is rustig en sfeervol. De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn steeds afgedekt met aangenaam warme handdoeken.