Mano Dulce
Mano Dulce
Mano Dulce
Mano Dulce
Home
Iets over mezelf
Holistische massage
Waarom massage
Massageaanbod
Cursusaanbod
Tarieven
Route
Contact & Informatie
Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce
Mano Dulce

Silvia VerbruggenEven voorstellen

Mijn naam is Silvia Verbruggen. Ik ben in 1988 afgestudeerd aan de HBO-Verpleegkunde te Eindhoven. Na bijna 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de reguliere gezondheidszorg als verpleegkundige, heb ik in 2007 besloten mijn hart en passie te volgen en mijn eigen massagepraktijk te starten…

De verbondenheid van lichaam en geest staat voor mij centraal, de mens zien als geheel en vanuit mijn gevoel en intuïtie contact maken met cliënten. Door mijn eigen ervaring met massages ben ik gaan voelen hoe mooi het is om geraakt te kunnen worden door aanraking. Om heel dicht bij jezelf te komen en te gaan voelen wat voor jou als individu belangrijk is in jouw eigen leven. Een massage die gegeven wordt vanuit intuïtie en gevoel raakt veel meer dan alleen het loskneden van spieren. Lichaam en geest komen in balans, de afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd en zet op deze manier het lichaam aan tot zelfherstel. Massage koestert en zorgt voor een moment van rust en aandacht. Massage helpt energieblokkades te verminderen zodat de energie weer optimaal kan stromen.

Als verpleegkundige ben ik BIG-geregistreerd (tuchtrecht voor de Beroepen In de Gezondheidszorg). Ik houd me aan de ethische beroepscode, wat inhoudt dat alle gegevens vertrouwelijk behandeld zullen worden.

Nieuwsgierig?

Lees verder en natuurlijk kun je altijd vrijblijvend bellen of mailen voor meer informatie of een afspraak.

 

Liefdevolle aandacht is een kernwoord in mijn massages!

Webdesign: Marc Verburg
Fotografie: Erik Honig
Silvia Verbruggen • Margareta van Kuyclaan 1 • 5706 MD Helmond • Telefoon 06 38018858