Mano Dulce
Mano Dulce
Mano Dulce
Mano Dulce
Home
Iets over mezelf
Holistische massage
Waarom massage
Massageaanbod
Cursusaanbod
Tarieven
Route
Contact & Informatie
Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce
Mano Dulce

Routebeschrijving

Adres: Margareta van Kuyclaan 1, 5706 MD Helmond.

Vanuit richting Mierlo/Geldrop:

Neem op de eerste rotonde (net voorbij een groot pand van Compaen aan de rechterkant) de 2e afslag rechts. Ga vervolgens bij het 2e stoplicht rechtsaf. Aan het einde van de T-splitsing linksaf, deze weg volgen, 3e straat links, meteen het eerste huis aan de linkerkant, no. 1.

Vanuit richting Eindhoven:

Neem na binnenkomst in Helmond de afslag ’t Hout rechtsaf. Volg deze weg helemaal door Mierlo-Hout, ga over het spoor en rijd door tot de eerste rotonde. Neem op de rotonde de 3e afslag rechts. Ga vervolgens bij het 2e stoplicht rechtsaf. Aan het einde van de T-splitsing linksaf, deze weg volgen, 3e straat links, meteen het eerste huis aan de linkerkant, no. 1.

Vanuit richting Deurne:

Volg de Kasteeltraverse door Helmond helemaal tot je Helmond bijna weer uit bent. Bij het laatste verkeerslicht neem je de afslag ’t Hout, linksaf. Volg deze weg helemaal door Mierlo-Hout, ga over het spoor en rijd door tot de eerste rotonde. Neem op de rotonde de 3e afslag rechts. Ga vervolgens bij het 2e stoplicht rechtsaf. Aan het einde van de T-splitsing linksaf, deze weg volgen, 3e straat links, meteen het eerste huis aan de linkerkant, no. 1.

Mocht je een andere beschrijving willen, kun je die opvragen via:
www.anwbrouteplanner.nl

Webdesign: Marc Verburg
Fotografie: Erik Honig
Silvia Verbruggen • Margareta van Kuyclaan 1 • 5706 MD Helmond • Telefoon 06 38018858