Mano Dulce
Mano Dulce
Mano Dulce
Mano Dulce
Home
Iets over mezelf
Holistische massage
Waarom massage
Massageaanbod
Cursusaanbod
Tarieven
Route
Contact & Informatie
Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce
Mano Dulce

Massageaanbod

Erotische massages maken geen deel uit van het aanbod en zijn absoluut onbespreekbaar.

De sfeervolle praktijkruimte van Mano Dulce

Intuïtieve ontspanningsmassage

Deze massage wordt gegeven op de blote huid, er wordt gebruik gemaakt van warme huidvriendelijke olie verrijkt met een etherische olie naar keuze. In een aangenaam warme, sfeervolle omgeving kom je tot volledige ontspanning. Helpt enorm goed bij spanning- en vermoeidheidsklachten of gewoon om lekker bij te tanken.

De massage wordt gegeven vanuit intuïtie, met respect en liefdevolle aandacht. Als masseur laat ik me leiden door mijn gevoel en intuïtie, waardoor een massage steeds weer anders is.

Door de massage wordt contact gemaakt zonder woorden. Het denken wordt uitgeschakeld waardoor je in contact komt met je eigen gevoel en intuïtie. Je zal zelf gaan bemerken dat het denken een grote factor speelt in het dagelijkse leven. Door middels de massage geraakte te worden, en zo steeds weer in contact te komen met je gevoel en intuïtie, zul je steeds meer gaan voelen wat voor jou belangrijk is in jouw eigen leven.

Het karakter van deze massage is rustig en sfeervol. De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn steeds afgedekt met aangenaam warme handdoeken.

Terug naar boven Terug naar boven

Zwangerschapsmassage

Je zwangerschap is een unieke tijd. Er gebeurt in een relatief korte tijd erg veel in je lichaam. Hormonen veranderen je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor het kind en je voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten als pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen.

Tijdens de zwangerschap kan je lichaam wel wat extra aandacht gebruiken! Massage kan hierin veel verlichting geven! De massage laat je zwangerschap bewuster ervaren, waardoor je de signalen die het lichaam afgeeft duidelijker voelt. Het verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten, geeft een diepe ontspanning, is pijnbestrijdend en geeft een geluksgevoel.

De zwangerschapsmassage is gericht op ontspanning en wordt gegeven vanuit intuïtie, met respect en liefdevolle aandacht. In een sfeervolle en aangenaam verwarmde ruimte kom je heerlijk tot rust. Na verloop van tijd wordt het moeilijker om op de buik te liggen. Ik beschik over een speciaal kussen met borst- en buikuitsparing waardoor je lang aangenaam op je buik kunt blijven liggen. Vind je op de buik liggen niet prettig dan kan ik je een gehele massage in zijligging geven, eveneens een weldadige positie om in gemasseerd te worden.

Terug naar boven Terug naar boven

Sabaaydi-massage

De sabaaydi-massage is een nieuwe vorm van oosterse massage met warme Thaise kruidenstempels én warme olie. De kruidenstempels zijn gevuld met geneeskrachtige kruiden. De kruiden in de stempels hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect. Deze massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand-verstevigend. Deze massage is ook heel ontspannend en werkt preventief voor een gezond lichaam. Door middel van de sabaaydi-massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.

De Thaise kruidenbundels
De Thaise kruidenbundels zijn geneeskrachtige kruidenbundels en worden origineel geïmporteerd uit Thailand.
De samenstelling van de kruiden is volgens het recept van Wat Pho (de beroemdste massageschool van de wereld in Thailand). Echter, de samenstelling is, in overleg met de producent van de stempels, iets gewijzigd: de bleekmaker van de huid, die ze in Thailand altijd gebruiken, is verwijderd.

De stempels hebben een goedkeuring van het ministerie van gezondheid in Thailand.

De kruidenmix bevat o.a Borneol & Camphor, Tamarinde, Citroengras, Pogostemon, Kaffir limoen, Tumeric, Gember/Zingeber, Accacia & Concinna wild, Pandanblad, Pogostemon, Cablin (Patchoulli).

Sabaaydi basis
Bij de 'Sabaaydi basis' worden allereerst de rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenstempels gemasseerd. Daarop volgt een ontspannende massage met warme olie van de rug. Vervolgens vloeien de laatste restjes spanning weg bij de hoofdmassage gevolgd door een afsluitende oliemassage van de voeten.

Sabaaydi totaal
De 'Sabaaydi totaal'-massage wordt afgestemd op je persoonlijke behoefte en klachten van dat moment. Het hele lichaam kan gestempeld worden met de warme Thaise kruidenstempels, we bespreken voorafgaande aan de massage waaraan je behoefte hebt en waar eventueel klachten bestaan. Het stempelen met de kruidenstempels wordt afgewisseld met de intuïtieve massage met warme olie en handen. Een weldaad voor lichaam en geest en volledig aansluitend bij je behoefte.

Terug naar boven Terug naar boven

Hotstone-massage

Bij de hotstone-massage wordt gebruik gemaakt van verwarmde basaltstenen. Deze worden op het lichaam geplaatst. De warmte geeft ontspanning en stimuleert de chakra’s.

De stenen houden de warmte lang vast en geven de warmte langzaam af aan het lichaam. De lichaamstemperatuur stijgt, waardoor de stofwisseling verhoogt. Daarna wordt het lichaam gemasseerd met verwarmde olie en/of de warme stenen. Dit gebeurt met strijkingen en knedingen vanuit intuïtie, warmte, respect en aandacht, om zo een totale ontspanning te bereiken. Deze ontspanning zet de zelfgenezende kracht van het lichaam weer aan om in balans te komen.

De hotstone-massage is echt een weldaad voor je lichaam en geest.

Terug naar boven Terug naar boven

Fourhands-massage

Bij een fourhands-massage word je gemasseerd door twee personen. In plaats van door twee handen word je gemasseerd door vier handen, die voelen als een eenheid.

De vier handen strijken, kneden en strekken alsof ze één zijn, ze zijn volledig op elkaar afgestemd. Het is moeilijk om vier handen bewust te volgen waardoor je wordt uitgenodigd om alles los te laten. Het is een massage waarin je diep dompelt in een oase van rust en totale ontspanning!

Fourhandsmassages geef ik samen met mijn collega Danielle Gommans van massagepraktijk S-Sense.

Terug naar boven Terug naar boven
Webdesign: Marc Verburg
Fotografie: Erik Honig
Silvia Verbruggen • Margareta van Kuyclaan 1 • 5706 MD Helmond • Telefoon 06 38018858