Mano Dulce
Mano Dulce
Mano Dulce
Mano Dulce
Home
Iets over mezelf
Holistische massage
Waarom massage
Massageaanbod
Cursusaanbod
Tarieven
Route
Contact & Informatie
Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce
Mano Dulce

Wil je zelf ook graag leren masseren in huiselijk kring of misschien wel beroepsmatig. Of kun je al masseren maar wil je je vaardigheden uitbreiden? Vanuit mijn opleidingsinstituut Sabaaydi Massage Opleidingen verzorg ik verschillende massage-opleidingen/cursussen en workshops. Voor meer informatie kijk op de website van Sabaaydi Massage Opleidingen: www.sabaaydi.nl.

Waarom een opleiding bij Sabaaydi Massage Opleidingen?

Leren masseren vanuit gevoel en intuïtie, dat is waar wij voor staan.

Masseren is geen kunstje, niet enkel het aanleren van technische grepen, maar leren afstemmen op je massee en je handen laten spreken via je hart. Dat is waar wij voor staan.

Docenten die vanuit passie en overtuiging masseren en lesgeven. Persoonlijke aandacht, een prettige en veilige sfeer aangevuld met een onmisbare portie humor maken onze trainingen tot heerlijke dagen waar leren gecombineerd wordt met genieten en persoonlijk groeien.

Sabaaydi Massage Opleidingen heeft als doel massages te ontwikkelen en door te geven. De massages zijn gericht op ontspanning en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen. Het gebruik van de Thaise kruiden ondersteunt het lichaam om het afvoeren van afvalstoffen en hebben daardoor een diepere werking.

Webdesign: Marc Verburg
Fotografie: Erik Honig
Silvia Verbruggen • Margareta van Kuyclaan 1 • 5706 MD Helmond • Telefoon 06 38018858