Mano Dulce
Mano Dulce
Mano Dulce
Mano Dulce
Home
Iets over mezelf
Holistische massage
Waarom massage
Massageaanbod
Cursusaanbod
Tarieven
Route
Contact & Informatie
Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce   Mano Dulce
Mano Dulce

Elke reis begint met de eerste stapContactgegevens

Adres
Silvia Verbruggen
Margareta van Kuyclaan 1
5706 MD Helmond

Telefoon
Telefoon: 06 38018858

Internet
E-mail:info@manodulce.nl
Website: www.manodulce.nl
Overige gegevens

Kamer van Koophandel
17200714

BTW-nummer:
NL1653.99.004.B01

Rekeningnummer
285803 t.n.v. S.Verbruggen

Afspraak maken / informatie aanvragen

Voor het maken van een afspraak of voor verdere informatie kun je bellen of mailen naar Mano Dulce. Je kunt een boodschap inspreken bij afwezigheid en wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Vragen van administratieve aard of met betrekking tot het onderwijs worden binnen drie werkdagen na ontvangst beantwoord.

Algemene voorwaarden voor massageafspraken

  • Voor het maken van een afspraak of voor verdere informatie kun je bellen of mailen naar Mano Dulce. Je kunt een boodschap inspreken bij afwezigheid en wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

  • Indien je verhinderd bent voor een afspraak dien je de afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Bij niet tijdig annuleren worden de volledige kosten van een behandeling in rekening gebracht.

  • Bij ernstige lichamelijke of psychische klachten dien je naast de massages in mijn praktijk contact te hebben met een reguliere arts. De massages kunnen een bestaande behandeling bij een reguliere arts nooit vervangen; de massages kunnen je ondersteunen in een proces.

Disclaimer

De informatie op de website van Mano Dulce wordt met zorg samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van informatie die op of via onze website is verkregen of door de tijdelijke onmogelijkheid om de site te kunnen raadplegen.

Mano Dulce is nadrukkelijk niet verantwoordelijk voor de websites van anderen die bereikbaar zijn via hyperlinks op deze site.

Links: bezoek ook eens...

www.praktijkdebron.nl
www.marcverburg.nl
www.massage.jouwverzamelaar.nl
www.serendipity-reizen.nl
www.goudenzon.nl
www.arovital.nl
www.libera.nl

Webdesign: Marc Verburg
Fotografie: Erik Honig
Silvia Verbruggen • Margareta van Kuyclaan 1 • 5706 MD Helmond • Telefoon 06 38018858